سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اخبار و مطالب روز

نظر

در این مطلب با خصوصیات زبان برنامه نویسی پایتون همراه شما هستیم و قصد داریم مطالب کاربردی در اختیار شما قرار دهیم تا بیشتر با این زبان آشنا شوید. زبان برنامه نویسی پایتون خصوصیات بسیاری دارد که در ادامه مهمترین و کاربردی ترین آن ها را برای شما شرح می دهیم.

  • یادگیری آن آسان می باشد

یادگیری آسان به منظور سادگی آن نمی باشد اما کسانی که در این زمینه هیچ سر رشته ای زبان برنامه نویسی ندارند می توانند با کمی تلاش به خوبی به زبان مسلط شوند. به طور مثال شاید یادگیری زبان های برنامه نویسی C و C++ که از غول های بزرگ برنامه نویسی می باشند کمی سخت باشد اما یادگیری پایتون از آن ها راحت تر می باشد.

محیط پایتون به گونه است که در یک ترکیب فضای سفید و عبارات رایج، باعث می شود که از بسیاری اضافات و دوباره نویسی ها جلوگیری شود و همین موضوع باعث می شود که کدهای کمتری را در طراحی برنامه خود به کار ببرید. هر چقدر برای یادگیری این زبان تلاش کنید طبیعتا می توانید به صورت عمیق تر این زمینه فعالیت کنید.

  • پایتون مسیر را برای یادگیری زبان های دیگر باز می کند

پس از آن که به خوبی به زبان برنامه نویسی پایتون مسلط شدید، می تواند برای یادگیری دیگر زبان های برنامه نویسی اقدام کنید. پایتون یک پایه و اساس کار را در اختیار شما قرار داده است که پس از یادگیری آن می توانید دیگر زبان های برنامه نویسی را هم به خوبی یاد بگیرید. به طور مثال می توانید پس از یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون، دیگر زبان های برنامه نویسی مانند جاوا و سی شارپ را هم یاد بگیرید.

آموزش برنامه نویسی سی شارپ

  • تعامل پایتون با دیگر زبان های برنامه نویسی

پایتون ورژن های مختلفی دارد که به کمک آن ها می توان پایتون را با دیگر زبان های برنامه نویسی پیاده سازی کرد. چندین ورژن معروف و کاربردی پایتون به شرح زیر می باشد:

  • جی پایتون: پیاده سازی پایتون با جاوا
  • سی پایتون: پیاده سازی پایتون با C
  • روبی پایتون: تلفیق پایتون با روبی
  • آیرون پایتون: برای .Net و سی شارپ طراحی شده است.

میزان انعطاف پذیری پایتون بسیار زیاد و خوب می باشد و می توان به کمک آن هر سناریو ای را طراحی کرد.

  • پایتون فریم ورک جنگو

جنگو یکی از بهترین و محبوب ترین فریم ورک های پایتون محسوب می شود که بیشترین دلیل یادگیری پایتون، استفاده از جنگو می باشد. فریم ورک جنگو به برنامه نویس اجازه می دهد تا دامنه و کلاس های کد را مدل سازی کند. از دیگر فریم ورک های پایتون می توان به فسلک، پایرامید، گروک، وب توو پای، زوپ2 و توربو گیزر اشاره کرد.

خصوصیات زبان برنامه نویسی پایتون

قوانین مهم زبان برنامه نویسی پایتون

علاوه بر خصوصیات زبان برنامه نویسی پایتون، پایتون یک سری قوانینی دارد که باید آن را به طور کامل رعایت کنید که این قوانین به شرح زیر می باشد:

  • خوانا بودن
  • زیبایی طراحی
  • پیچیدگی بیش از حد نباشد
  • استفاده از کدهای کمتر ولی کاربردی
  • کپسوله کردن آیتم ها به طراحی بهتر کمک می کند

روش یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون

پس از مطالعه خصوصیات زبان برنامه نویسی پایتون اگر علاقمند به یادگیری این حرفه هستید، می توانید از همین حالا کار خود را شروع کنید. شما باید این حرفه را زیر نظر یک فرد با تجربه با یک سیستم خوب یاد بگیرید.

برای این کار می توانید به مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب مراجعه نمایید که دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون را هر ساله زیر نظر برترین اساتید و بروزترین سیستم های آموزشی برگزار می کند. این دوره ها طرفداران بسیاری دارد و یکی از دلایل آن بازارکار خوب آن در ایران می باشد. هر چند که بازارکار برنامه نویسی پایتون به اندازه خارج از ایران نمی باشد اما نسبت به آن از جایگاه خوبی برخوردار می باشد.

جهت شرکت در دوره آموزش برنامه نویسی پایتون روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

برای شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی پایتون می توانید از طریق وب سایت این مجموعه اقدام به ثبت نام نمایید. پس از پایان دوره به هنرجویان از طرف مجتمع فنی تهران یک مدرک معتبر دو زبانه ارائه می شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های 66933439-66939772 تماس حاصل نمایید و سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

آموزش برنامه نویسی اندروید