سفارش تبلیغ
صبا

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری چی می باشد؟

برای سفر به کشور یونان جهت تجارت شما به وقت سفارت یونان تجاری نیاز دارید و برای گرفتن آن باید مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری را تهیه نمایید.

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری، مدارکی می باشد که برای گرفتن وقت سفارت و ویزای تجاری یونان لازم می باشد.

باید توجه داشته باشید که حتما مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری را با دقت تهیه نمایید.

زیرا هر گونه نقصی در پرونده باعث می شود که درخواست شما برای ویزای یونان تجاری رد شود.

حال به شرح مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری می پردازیم.

تمام مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری

  • ارائه شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن و کپی از تمام صفحات آن
  • همراه داشتن گذرنامه که حداقل شش ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد به همراه کپی از صفحه اول آن و صفحاتی که مهر ویزا دارند.
  • دو قطعه عکس 4*3 رنگی با پس زمینه سفید. ( بدون عینک و کلاه و به طور واضح )
  • ارائه یک پرینت از حساب بانکی خود و گردش مالی سه ماه اخیر حساب خود.
  • گواهی اشتغال به کار که باید مربوط به سمت شغلی فرد متقاضی باشد و همراه داشتن گواهی مرخصی و ترجمه آن به زبان انگلیسی.
  • گواهی عدم سو پیشینه.
  • ارائه دعوت نامه. ( در صورتی که از یک شرکت یا نهادی دعوت نامه کاری دارید آن را به سفارت یونان ارائه دهید. )مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری

موارد فوق مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تجاری می باشد و باید به صورت کامل تهیه نمایید.

شما می توانید برای دریافت وقت سفارت یونان تجاری خود با کارشناسان ما تماس گرفته تا به راحتی بتوانید وقت سفارت خود را دریافت نمایید.

موسسه حقوقی افق ملل آماده ارائه وقت سفارت انواع کشورها به شما می باشد و شما می توانید برای این کار با ما تماس حاصل فرمایید.

تلفن تماس: 22890515-021

مدارک لازم برای وقت سفارت یونان توریستی

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا


مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی

مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی چه می باشد؟

شما برای گرفتن وقت سفارت یونان توریستی باید مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی را به سفارت یونان ارائه دهید.

اما مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی چه چیز هایی می باشد؟

بسیاری از افراد هستند که هنگام گرفتن وقت سفارت یونان توریستی نمی دانند چه مدارکی باید به سفارت یونان ارائه دهند.

با ما همراه باشید تا مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی را به طور کامل شرح دهیم.

تمام مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی

  • ارائه شناسنامه با کپی از تمام صفحات آن و ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی.
  • همراه داشتن دو قطعه عکس 4*3 رنگی با پس زمینه سفید. ( بدون عینک و کلاه و به طور واضح )
  • ارائه گذرنامه که حداقل شش ماه پس از صدور ویزا اعتبار داشته باشد به همراه کپی از 5 صفحه اول آن و ترجمه رسمی آن به زبان انگلیسی.
  • دعوت نامه. ( در صورتی که از یک شخصی یونانی یا یک شخص مقیم یونان دعوت نامه دارید آن را همراه خود داشته باشید. )
  • تکمیل نمودن فرم ویزای شینگن.
  • همراه داشتن پرینت بانکی از حساب خود و گردش مالی سه ماه اخیر.
  • ارائه یک ضمانت نامه بانکی به ارزش صد میلیون ریال به ازای هر فرد.
  • ارائه سوابق تحصیلی.
  • همراه داشتن حداقل 60 یورو برای پرداخت به صندوق سفارت.
  • ارائه یک سند ملکی به همراه کپی از تمام صفحات آن.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.
  • رزرو هتل در کشور یونان.
  • همراه داشتن بیمه مسافرتی به همراه کپی از آن.

مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی

مواردی که در بالا ذکر کردیم، مدارک لازم وقت سفارت یونان توریستی می باشد.

توجه داشته باشید که تمام مدارک فوق باید به زبان انگلیسی ترجمه شود و از هر کدام باید یک کپی داشته باشید.

همچنین شما می توانید برای دریافت وقت سفارت یونان توریستی با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس: 22890515-021

مدارک لازم برای ویزای خانوادگی کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا


ویزای تحصیلی یونان

گرفتن ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی یونان مناسب ترین ویزا برای دانشجویانی می باشد که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند.

دانشگاه های کشور یونان به دلیل ارتباط با دانشگاه های اروپایی، که جزء بهترین دانشگاه های دنیا هستند، از سطح آموزشی بسیار بالایی بر خوردار می باشند.

بنابراین بسیاری از دانشجویان علاقه به تحصیل در این کشور را دارند.

اما همانطور که در ابتدا گفتیم مناسب ترین ویزا برای این دانشجویان ویزای تحصیلی یونان می باشد که گرفتن آن تا حدودی هم دشوار است.

گرفتن ویزای تحصیلی یونان در ایران

اگر فردی در ایران قصد گرفتن ویزای تحصیلی یونان را داشته باشد باید ابتدا وقت سفارت یونان را اخذ نماید.

گرفتن وقت سفارت یونان همان گرفتن وقت قبلی از سفارت یونان است که البته روند خاص خودش را دارد.

وقت سفارت برای انجام چند کار گرفته می شود

  • بخش اول بررسی مدارک
  • بخش دوم مصاحبه
  • بخش سوم انگشت نگاری وتعیین هویت

بعد از اینکه فرد موفق به اخذ وقت سفارت یونان یا وقت ویزا یونان شد باید خود را آماده روز تعیین شده کند.

در روز تعیین شده ابتدا سفارت مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی یونان را تحویل می گیرد تا آن ها را بررسی کنند.

در صورت کامل بودن مدارک فرد به بخش مصاحبه فرستاده می شود.

نکته: در صورت ناقص بودن مدارک درخواست فرد ریجکت خواهد شد.

 

 

ویزای تحصیلی یونان

در بخش مصاحبه، افسر سولاتی در مورد رشته تحصیلی فرد، شرایط شخصی فرد، علت انتخاب یونان و… می پرسد.

پاسخ دادن به این سوال ها بسیار مهم است، فرد باید بتواند با پاسخ های صحیح افسر را متقاعد کند که دارای شرایط سفر به یونان می باشد.

نکته: در صورت تایید نشدن فرد توسط افسر فرصت دوباره ای به وی داده نخواهد شد و فرد باید دوباره درخواست بدهد.

در صورت تایید شدن، فرد متاضی برای تکمیل روند گرفتن ویزای تحصیلی یونان باید به بخش انگشت نگاری و تعیین هویت مراجعه کند.

در صورت طی کردن این روند فرد متقاضی موفق به اخذ ویزای تحصیلی یونان می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02122890515 تماس حاصل فرمایید.

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا

مدارک لازم برای وقت سفارت ایتالیا دانشجویی


مدارک لازم وقت سفارت یونان تحصیلی

دریافت وقت سفارت یونان تحصیلی

اگر قصد تحصیل در کشور یونان را دارید، باید وقت سفارت یونان تحصیلی را دریافت نمایید. پس از آن شما باید مدارک لازم وقت سفارت یونان تحصیلی را تهیه کرده و به سفارت یونان ارائه دهید.

توجه داشته باشید که باید مدارک لازم وقت سفارت یونان تحصیلی را به طور کامل تهیه نمایید.

زیرا هرگونه نقصی در پرونده باعث می شود که درخواست شما برای این ویزا رد شود و سفارت یونان هیچ مسئولیتی در قبال هزینه های پرداختی شما ندارد.

کشور یونان با توجه به مراکز عالی آموزشی که دارد، هر ساله دانشجویان بسیاری را به خود جذب می نماید.

حال در ادامه به شرح مدارک لازم وقت سفرت یونان تحصیلی می پردازیم.

مدارک لازم وقت سفارت یونان تحصیلی چه می باشد ؟

  • ارائه اصل شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن به زبان یونانی و دو سری کپی.
  • همراه داشتن نامه پذیرش از یکی دانشگاه های یونان.
  • دریافت ویزای دانشجویی که باید از کنسولگری یونان دریافت شود.
  • ارائه گواهی نامه زبان.
  • همراه داشتن گواهی نامه سلامت.
  • ارائه گواهی نامه ای که منابع مالی شما را ثابت نماید.
  • گواهی عدم سوپیشینه.

شما می توانید با تهیه مدارک فوق وقت سفارت یونان تحصیلی را دریافت نمایید.

مدارک لازم وقت سفارت یونان تحصیلی

توجه داشته باشید که تمام مدارک لازم برای وقت سفارت یونان تحصیلی باید به زبان یونان ترجمه شده باشند.

اگر قصد گرفتن وقت سفارت یونان تحصیلی را دارید ما به شما پیشنهاد می کنیم با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شما می توانید با موسسه حقوقی افقی ملل وقت سفارت خود را به راحتی و با کمترین هزینه و در کمترین زمان دریافت نمایید.

کارشناسان ما همه روزه آماده پاسخ گویی به شما می باشند و می توانید برای اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر مطالب سایت را هم مطالعه بفرمایید.

تلفن تماس: 22890515-021

وقت سفارت ایتالیا دانش آموزی

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا


طریقه گرفتن وقت سفارت یونان

طریقه گرفتن وقت سفارت یونان

در این مطلب می خواهیم طریقه گرفتن وقت سفارت یونان را آموزش دهیم، امیدواریم برای شما مفید واقع شود.

وقت سفارت یا وقت قبلی یونان را برای طی کردن روند ثبت نام ویزای یونان اخذ می شود.

روند ثبت نام ویزای یونان شامل بررسی مدارک، مصاحبه و انگشت نگاری می باشد.

توجه داشته باشید که گرفتن وقت سفارت یونان هزینه ی جداگانه ای با هزینه ثبت نام ویزای یونان دارد.

برای گرفتن وقت سفارت یونان سه روش وجود دارد

وقت سفارت یونان حضوری

این روش در سال های جدید مورد استفاده قرار نمی گیرد، زیرا بیشتر افراد به صورت اینترنتی اقدام به گرفتن وقت سفارت می نمایند.

در روش وقت سفارت یونان حضوری، فرد متقاضی باید به سفارت خانه یونان در تهران مراجعه می کرد.

مدارک خواسته شده سفارت را تحویل می داد و پس بررسی مدارک، سفارت جواب درخواست فرد را می داد.

در این روش ممکن بود به دلیل ازدحام بیش از حد بسیاری از افراد موفق به گرفتن وقت سفارت یا وقت ویزا سفارت یونان نشوند.

یا ممکن بود پس از کلی تلاش برای رزرو وقت سفارت یونان با جواب منفی سفارت خانه رو به رو شوند.

وقت سفارت یونان آنلاین

طریقه گرفتن وقت سفارت یونان

در سال های جدید وقت سفارت یونان به صورت اینترنتی یا آنلاین رزرو می شود.

این روش هم دارای معایب وهم دارای مزایای زیادی می باشد.

از مزایای گرفتن وقت سفارت یونان آنلاین این است که فرد متقاضی می تواند به راحتی و در کنار یک فرد حرفه ای اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان نماید.

معایب این روش هم زیاد است که مهم ترین آن معلوم نبودن زمان وقت دهی سفارت می باشد.

بنابراین فرد باید زمان زیادی برای چک کردن سایت رزرو وقت سفارت یونان بگذارد.

طریقه گرفتن وقت سفارت یونان آنلاین به این صورت می باشد که شخص متقاضی ابتدا باید در سایت سفارت خانه ثبت نام کند.

منظور از ثبت نام در سایت سفارت خانه همان ساختن حساب کاربری یا اکانت می باشد.

نکته: در صورت نداشتن اطلاعاتی در این زمینه این کار را به افراد متخصص و حرفه ای بسپارید.

وقت سفارت یونان VFS

روش سوم گرفتن وقت سفارت یونان، گرفتن وقت سفارت یونان VFS است.

برای گرفتن وقت سفارت یونان به این روش فرد متقاضی باید به دفتر شرکت VFS Global مراجعه کرده و وقت سفارت یونان اخذ نماید.

کار این شرکت در کل بررسی مدارک افراد برای گرفتن وقت سفارت یونان و دادن خدمات VIP به متقاضیان می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02122890515 تماس حاصل فرمایید.

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت ایتالیا

مدارک مورد نیاز وقت سفارت کانادا تجاری